50-104

Datum: zaterdag 10 oktober 2015 · 12:00
Locatie: De Eckart, Eindhoven

Eenvoudige winst U18 in Eindhoven

Zorg en Zekerheid Leiden U18 heeft een eenvoudige overwinning geboekt tegen Almonte. In Eindhoven was de Leidse formatie van René Mulder duidelijk een maatje te groot: 50-104.

Om 12.00 uur stond in Eindhoven de wedstrijd op het programma tussen Almonte en ZZ . De Eindhovense formatie wacht nog op haar eerste winst in drie wedstrijden , terwijl de bezoekers één maal gewonnen hebben uit twee duels.

Zorg en Zekerheid Leiden start direct scherp en neemt na vier minuten spelen een 5-12 voorsprong. Het tempo blijft in de wedstrijd en van 10-25 wordt het 14-35. Dan zijn bij ZZ Leiden alle spelers inmiddels in het veld geweest. Zowel van binnen als van buiten wordt er lustig op los gescoord. De rust komt bij 19-58.

De tweede helft is dan een formaliteit. Het pleit echter voor Almonte dat de Eindhovense spelers niet opgaven en maar blijven gaan. Via 32-87 komt de eindstand op 50-104.

Coach René Mulder toonde zich tevreden. “Er was een goed herstel na de verloren wedstrijd tegen Den Bosch. Er werd zeker de eerste drie kwarten scherp gespeeld. Iedere speler kreeg ruim de kans om het een en ander te laten zien. Komende zaterdag zal zeker andere koek zijn. Dan komt het sterke Apollo Amsterdam op bezoek.”