125-77

Datum: zondag 1 december 2013 · 12:30
Locatie: Groningen

U20 vergeet te verdedigen

Afgelopen zondag speelde het Zorg en Zekerheid Leiden U20 team in Groningen tegen GasTerra Flames. Na een 59-44 ruststand won de thuisploeg met overduidelijke cijfers: 125-77.

Harde cijfers voor het ZZ U20 team. Het team begint sterk aan de wedstrijd met 0-6, maar daarna trekt een meer dan gretig GasTerra Flames het eerste kwart via 19-8 naar zich toe: 28-21. ZZ U20 blijft in de buurt tot 46-40, maar dan volgen drie driepunters van de met scherp schietende thuisploeg en het gat bij rust bedraagt al 15 punten.

De tweede helft blijft het verschil tot in de 25ste minuut hetzelfde: 63-48. Maar daarna is de Leidse pijp leeg. De thuisploeg walst over ZZ heen. De vele malen balverlies en het solistische spel aan de kant van ZZ geven geen verbetering. GasTerra Flames legt de vinger op de zere Leidse plek en wint uiteindelijk (onnodig) ruim van ZZ U20.