98-51

Datum: zaterdag 19 september 2015 · 18:00
Locatie: Vliethorst, Voorschoten

ZZ Leiden U24 verslaat U18

In Voorschoten speelde het DTL-team van Zorg en Zekerheid Leiden een vriendschappelijke wedstrijden tegen het U18-team. Met 98-51 ging de overwinning naar het DTL-team.

Van een compleet DRL-team was geen sprake. Floris Versteeg, Bas Nelemans, Jan Driessen, Adeola Morren en Siem Willems, die momenteel veel minuten maken bij het eerste team, kwamen niet in actie. Twan Polman en Marijn Ververs deden allebei een aantal minuten bij beide teams mee.

Het duurde tot het slot van het tweede kwart voor U24 wat afstand nam van U18. In de laatste vijf minuten werd het van 25-24 vrij snel 48-31. In de derde periode bleef het verschil lang rond de twintig punten hangen, maar in de laatste drie minuten werd het gat vergroot naar 28 punten: 72-44.
In het laatste kwart opende U24 met een 10-0 run om de marge op 38 punten te zetten: 82-44. In de laatste drie minuten kreeg U18 nog een 13-2 run te verwerken, waardoor de uiteindelijke eindstand van 98-51 werd bereikt.