Op 14 september opent Zorg en Zekerheid Leiden de competitie met een thuiswedstrijd tegen House of Talents Kortrijk Spurs. Voor die wedstrijd staan er in elk geval nog vier oefenwedstrijden op het programma, waarvan twee in Arena 1574.

Zorg en Zekerheid Leiden start de voorbereidingscampagne op zaterdag 24 augustus. Om 20.00 uur wordt er dan in Arena 1574 aangetreden tegen Landstede Hammers uit Zwolle. Dit is de eerste kennismaking met het team.

In het schema staan vervolgens twee wedstrijden in België op de rol. Op zondag 1 september speelt de regerend landskampioen om 16.00 uur in Sporthal Alverberg tegen Hubo Limburg United. Drie dagen later, woensdag 4 september, reist de Leidse formatie af naar Mechelen. In de Winketkaai wordt er dan om 20.30 uur gespeeld tegen Kangoeroes Basket Mechelen.

De laatste oefenwedstrijd staat gepland voor woensdag 11 september. Om 20.00 uur neemt Zorg en Zekerheid Leiden het in Arena 1574 op tegen LWD basket uit Leeuwarden. Dit is de laatste testcase voor de start van de competitie.


Eredivisie KangoeroesBasket LandstedeHammers Limburg_United LWD_Basket Mechelen Oefencampagne Oefenwedstrijden Voorbereiding

Meer nieuwsberichten